Ploeg Advies

Uw zakelijke financiële advies


Administratie

De meeste ondernemers houden niet graag van administratie.

Toch is het zeer belangrijk en bovendien verplicht! Met een overzichtelijke administratie voorkomt u onverwachte financiële tegenslagen. Het geeft u rust en overzicht.  Op basis van een goed inzicht kunt u belangrijke beslissingen nemen. Maandelijks of per kwartaal bespreken wij de tussentijdse cijfers.

Hele boekhouding? Geen probleem!

Wij kunnen uw gehele boekhouding uit handen nemen. U hoeft alleen maar uw gegevens te verzamelen en dan handelen wij alles verder af. Zo kunt u uw spaarzame tijd besteden aan zaken waar u goed in bent.

Administratie op locatie

Geen capaciteit voor een administratief medewerker? Wij doen uw administratie graag bij u op kantoor! Denk aan: factureren, debiteuren en crediteuren bijhouden en een efficiënte administratie opzetten. Ook achterstanden werken wij graag voor u bij.

Boekhouding speciaal voor ZZP’er

Bent u ZZP-er en hebt u een beperkte boekhouding? Wij hebben faciliteiten en tarieven die passen bij de omvang van uw bedrijf.

Parttime ondernemer & fiscaal voordeel

Veel mensen runnen naast hun baan in loondienst een bedrijf - parttime ondernemers. Ook als parttime ondernemer bent u verplicht een administratie bij te houden. Wij kunnen dat voor u overnemen. Afhankelijk van de omvang van uw bedrijf bestaan er verschillende mogelijkheden die u fiscaal voordeel op kunnen leveren. Die bespreken wij graag met u.